Det er forår og det betyder, at det snart er sommer. Med sommer følger sol, strand og så selvfølgelig et åbent transfermarked. Her skal klubberne forsøge at forstærke klubbens hold med den fremtidige sæson og det er altid spændende, hvilke spillere der skifter til hvilke klubber, hvor meget de får i løn og hvor sure fansene fra de respektive klubber bliver, når deres yndlingsspiller bliver en ’Judas’.

Af David Paris

Med inspiration fra det engelske medie Goal, bringer vi dig her tre sider med transferrygter fordelt på verdens største ligaer. Og vi starter hos Arsene Wenger hos The Gunners…

Arsenal klar med vanvidskontrakt til Benzema

Ifølge den spanske avis Don Balon forbereder den engelske storklub, Arsenal, sig på at tilbyde Real Madrids superstjerne Karim Benzema en milliardkontrakt. Den franske angribers løn ville angiveligt komme til at ligge på i omegnen af 265 millioner kroner om ugen. Skulle han accepteret forslaget, og handlen gå igennem ville han komme til at blive den bedste betalte spiller i hele Premier League.

Der går rygter om at Benzema er træt af kritikken fra hovedstadsklubbens fans og han kunne derfor meget vel være på vej til London, såfremt Alexis Sanchez beslutter ikke at forlænge sin kontrakt og dermed finde en anden arbejdsgiver.

Liverpool vil have wonderkid Pulisic

Liverpool forbereder sig i skrivende stund på en kamp med næb og klør om Borussia Dortmund-angriberen Christian Pulisic, i hvert fald, hvis man læser dagens udgave af den engelske avis The Mirror.

Den kun 18-årige professionelle fodboldspiller fra USA har allerede etableret sig som et af verdens største talenter og med flere scoringer og assists fra det tyske Bundesliga-mandskab, er det ikke underligt, at Liverpool-træner Jurgen Klopp har offensiv-spilleren i kikkerten.

Det er dog ikke kun Klopps tyske øjne, der har set talentet i knægten, for Bayern München og Tottenham skulle eftersigende også være interesserede.

Manchester United med i kampen om Morata

Manchester United er den seneste klub i rækken af interesserede købere til Real Madrids angriber Alvaro Morata. Det skriver avisen CalcioMercato. Hvorfor Jose Mourinho overhovedet er på udkig efter angribere til holdet, når han råder over spillere som Zlatan Ibrahimovic, Anthony Martial og Wayne Rooney er uvist.

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Udover interessen fra den røde del af Manchester, har rivalerne fra Chelsea også været ind billedet, men eftersom de er tætte på Romelu Lukaku, kan det være at United kun skal kæmpe Arsenal og Liverpool der angiveligt også skulle være interesserede i at få den spanske angribers underskrift.

Brug piletasterne herunder for at komme til at læse om Mbappe og hans værdi