Franske Debuchy vil forlade Arsenal, og er utilfreds med spilletiden og den tabte kamp om højre-backen til spanske Bellerin.

Af Anders Lang Jensen

CARSON, CA - JULY 31: (L-R) Mathieu Debuchy and Francis Coquelin of Arsenal after the pre season friendly match between Arsenal and CD Guadalajara at StubHub Center on July 31, 2016 in Carson, California. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Men en skade holder atter franskmanden væk fra forskellige ting. Denne gang dog ikke grønsværen, men et skifte til et andet hold i stedet. For højre-backen kan nemlig ikke skifte klub, med hans nuværende skade i læggen.

Den 31-årige Debuchy vil meget gerne forlade London-klubben, og Arsenal skulle gerne ville indfri hans ønske. Også selvom det skulle være på en sæsons lejeaftale.

Men endnu en skade, er altså årsagen til, at skiftet til en anden klub er blevet blokeret. Problemer i lægmusklen døjer han med.

Det er altså noget af en gamling, hvis en klub vælger at hente den erfarne højre-back ind, som har en markedsværdi på £10m, og altså rimeligt overlegent har tabt kampen om spilletid til Hector Bellerin.