FC Københavns manager, Ståle Solbakken, har fortalt, at han var i dialog med Ragnar Sigurdsson om et skifte til de danske mestre i løbet af sommeren.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Transfervinduet er nu lukket, og en del spillere fandt nåede at finde en ny arbejdsgiver i løbet af den forgangne sommer.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Medie: Derfor afviste Coutinho Barcelona

Iblandt disse spillere finder vi Ragnar Sigurdsson, der forlod engelske Fulham FC til fordel for Rubin Kazan i Rusland.

Den islandske forsvarsspiller havde mildest talt ikke noget godt ophold i London-klubben, og det er egentlig talt en anelse skuffende, at Sigurdsson ikke formåede at gøre en forskel i The Championship-klubben.

Der er dog ikke andre end ham selv, der skal ligge til last for opholdet i klubben, mener islændingen.

-Jeg har haft rigtig god tid til at tænke over det. Jeg er nået frem til, at det var helt min egen skyld. Jeg var slet ikke seriøs nok, da jeg var i klubben. Etter EM var jeg høj, og jeg tænkte, at jeg kunne klare det uden at anstrenge mig for meget. Det er ene og alene min egen skyld, siger Ragnar Sigurdsson til det islandske medie visir.is ifølge Tipsbladet, og tilføjer.

-Til sidst mistede træneren troen på mig. Det kan jeg ikke bedre ham for. Jeg kan kun bebrejde mig selv. Man er nødt til at være realistisk omkring det, for det hjælper ikke at gå rundt og lyve for sig selv.

Ståle Solbakken fortæller, at han var i tæt dialog med den islandske forsvarsspiller, om et skifte til de danske mestre i det forgangne transfervindue.

FCK kunne dog ikke matche den løn, som Rubin Kazan endte med at tilbyde midtstopperen.

ANDRE LÆSER OGSÅ: LODTRÆKNING: DBU Pokalens 3. runde