Ole Gunnar Solskjær kunne næppe have fået en bedre begyndelse på sit Manchester United-eventyr. Han lader andre om at vurdere, om hans evner også holder på længere sigt.

Nordmanden har fået alvor fået gang i United. I slutningen af José Mourinhos epoke, var det som om, at klubben var gået i dvale, men under Solskjær er klubben vågnet op. Euforien er tilbage på Old Trafford.

Solskjærs fire første kampe har alle resulteret i sejre. Den gode start har sat gang i debatten om, hvorvidt Solskjær mon også kan lede Manchester United permanent, når sæsonen er slut.

– Jeg ved ikke, om jeg hører hjemme på dette niveau, men jeg føler mig hjemme i klubben. Jeg er komfortabel i miljøet. Det er op til andre at vurdere, om jeg holder niveauet, men jeg nyder så afgjort at være hjemme igen, sagde Solskjær på et pressemøde forud for kampen mod Newcastle.

Nordmanden har fået meget ros for sin håndtering af Uniteds offensive spil. Hans forgænger, José Mourinho, blev kritiseret for, ikke at få det bedste ud af spillerne.

Den defensive del af spillet er der lige så stille og roligt kommet styr på, men klubben har kun holdt målet rent to gange i 20 kampe i Premier League.

Solskjær føler dog, at De Røde Djævle er på rette vej. Han mener, at en plan om “altid at angribe” vil belønne sig.

– Du får ikke altid de resultater og point, du fortjener. Det handler om at lave gode præstationer og spille på den rigtige måde. Så længe du gør det, vil du dominere de fleste af kampene og få point nok.

Solskjærs første rigtige test kommer, når United skal til London for at møde Tottenham på Wembley i ligaen den 13. januar.