Det forventes, at Man Utd færddigør transferen for omkring 500 millioner kroner allerede i denne uge. Tirsdag. 

Mediet Manchester United Evening News skriver, at De røde djævle vil hente den brasilianske midtbanespiller Fred. Han skal gennem lægetjekket allerede i denne uge og forventes at ankomme til Manchester i dag, mandag. De to parter har nemlig allerede indgået en aftale.

 (Photo by Christian Hofer/Getty Images)

Brasilien  har netop mødt Kroatien i nationernes sidste testkamp inden det rigtigt går løs til VM om mindre end to uger. Den kampe endte 2-0 til favoritter fra Sydamerika.

Manchester United er dog ivrig efter at gøre aftale færdig inden VM begynder, fordi så kunne prisen på Fred vokse yderligere. Fred har dog forslået, at de venter med at lave en aftale til efter slutrunden, men det er ser ud til, at det er ude af hans hænder lige nu.

Får støtte fra holdkammeraterne

Hans brasilianske landsholdskammerat, Gabriel Jesus har insisteret på, at han vil støtte Fred uanset hans beslutning, fordi han også er blevet kædet sammen med et skifte til den blå del af Manchester – City.

“Om United ved jeg det ikke. Beslutningen er hans og den er privat. Han beslutter, hvad han vil vil med sin egen karriere. Jeg vil dog støtte ham uanset, hvor han tager hen. Hvis han tager til United kan jeg ikke vente på at møde ham i kamp, for jeg vil altid støtte ham.” slog Jesus fast.

Fred har været på kontrakt i Ukraine siden 2013 med klubben shaktar Donetsk. Han har spillet over 150 kampe for holdet og lavet omkring 15 mål og 15 assists. Mourinho har identificeret Fred som den spiller, der kan vende det hele på hovedet for United og måske føre dem til et engelsk mesterskab for første gang i mange år.