Med kun fem runder af Premier League tilbage er sæsonen ved at spidse til og klubberne er begyndt at forberede sig til næste sæson. Nu har den engelske Premier Leauge klub Southampton rettet blikket mod La Liga – ligesom adskillige andre europæiske storklubber. 

AF KRISTIAN PARIS 

Southampton ser ud til at intensivere jagten på Malagas angriber Sandro Ramirez, der har gang i en god sæson i det sydspanske.

Barcelona har tidligere opdraget Ramirez på deres ungdomsakademi har bestemt gang i en godkendt sæson, hvor han i 26 La Liga optrædener for Malaga har nette hele 12 gange. Dog har denne gode præstation ikke været nok til at hjælpe klubben ud af den nederste halvdel af ligaen, hvorfor de lige nu ligger på en solid fjortendeplads.

Selvom de dog er ude af fare for at rykke ned har klubben gennem hele sæson døjet med sløve resultater og utilstrækkelige præstationer.  Modsat har Southampton gang i en udmærket sæson, og de ligger på niende pladsen i ligaen. Derfor kigger de sig nu omkring efter spillere, der kan udbygge successen. Det bekæfter the Mirror. 

FC Barcelona v Villanovense - Copa Del Rey

Sandro, der er klubbens største stjerne scorede seneste mod hans tidligere klub Barcelona, da de overraskende nok vandt hele 2-0 over den catalonske storklub. Ligeledes scorede han i weekenden, da klubben mødte Valencia.

Hans gode offensive kvaliteter gennem hele sæsonen har tiltrukket interesse fra hele Europa, hvorfor Southampton heller ikke er den eneste interesserede klub. Southamptons konkurrent Tottenham meldes også interesseret. De bekræfter samme medie.

 

Med kun 39 mål scoret i de 33 liga kampe i Premier League fra Southampton har klubben gevaldigt brug for et løft i det offensive spil. Derfor er klubben også desperat efter at få fingrene i én, der rent faktisk ved hvordan man laver mål.