iSouthampton er angiveligt begyndt at snakke med deres manager om at forlænge samarbejdet ind i den nye sæson. 

Det skriver flere respekterede engelske aviser. Klubbens manager, der er fra Wales, Mark Hughes, bliver i løbet af de kommende par dage åbenbart tilbudt en ny kontrakt med klubben, efter han i de sidste to måneder har prøvet at få Southampton til at sikre sig fra nedrykningen og dermed blive i den bedste engelske række i næste sæson.

Mark Hughes og resten af klubben sikrede sig netop det, da de i deres seneste kamp vandt over også nedrykningstruede Swansea.

Klubbens angriber, Manolo Gabbiadini scorede det afgørende mål i det 71. minut.

(Photo by Ian Walton/Getty Images)

I følge avisen the Daily Mail er Southampton meget opsat på at forlænge samarbejdet med manageren, der lige har reddet dem fra den ultimative katastrofe sæson.

Han har angiveligt holdt møder med det øverste af klubben hierarki, og det er kun gået stærkere over de sidste par måneder. Det betyder formentlig, at Hughes vil bruge sommeren på at lede efter et hus i den engelske by.

Hughes egne krav skulle angiveligt været at han får lov til at beholde sin egen stab i klubben, og at Southampton skal ansætte de to trænere Mark Bowen og Eddie Niedzwiecki på fuld tid til næste sæson.

Klubben bliver også nødt til at møde Hughes egne lønkrav og også give ham et betydeligt transferbudget forud for den nye sæson. Hughes såvel som resten af klubben er meget opsat på at undgå en gentagelse af denne sæson efter sommerferien, hvorfor der formentlig kommer en stor udrensning i spillertruppen.

Southamptons næste kamp er mod Manchester City på søndag,hvor de for nyligt kårede mestre gæster klubben i den sidste udekamp i sæsonen.