Af David Paris 

Southamptons nuværende træner Mauricio Pellegrino fortæller i et nyt interview med det engelske medie Goal.com, at han ikke mere er herre over forsvarer Virgil van Dijks fremtid. Han fortæller, at han ikke kan bestemme om han fortsat er i klubben, når januar transfermarkedet er lukket. En der ikke har udelukket at få den hollandske fodboldspiller til sin klub, er Chelsea-træner Antonio Conte, der indrømmer, at han ikke har andet end beundring til overs for Van Djik.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Chelsea spillede netop mod Southampton lørdag i Premier League. En kamp som førstnævnte trak sig sejrrigt ud af med 1-0. Og i den kamp var Van Dijk blevet bænken af Pellegrino – af uvisse årsager. Det er dog ikke kun The Blues, som Chelsea også kaldes, der har den tidligere Celtic-forsvarsspiller i kikkerten. Både Manchester City og Liverpool har til pressen fortalt, at de ikke ville tøve med at give Van Dijk en kontrakt.

Pellegrino fortæller følgende: “Jeg vil gentage, hvad jeg har sagt så mange gange. Jeg kan ikke kontrollere markedet, så med andre ord; jeg kan ikke styre, hvor Van Dijk kommer til at spille i fremtiden. Jeg vil selvfølgelig sørge for at beholde for ham i klubben. Det er budskabet her fra. Han er velkommen til at blive.”

Conte fortæller om hans interesse i midtstopperen, der er udset til at erstatte David Luiz, der i øjeblikket er ude med alvorlig knæskade: “Som i ved, så kan jeg ikke lide at tale om rygter og om andre spillere. Det er et tegn på mangel på respekt for de spillere jeg har nu. Derfor vil jeg ikke snakke om andre spillere. “