Southampton har nu officielt ansat en ny manager, der tager over efter deres tidligere manager, Mauricio Pellegrino, der efter en meget dårlig form periode har kæmpet med at hive de nødvendige point hjem til klubben. 

AF KRISTIAN PARIS

Afløseren er den tidligere Stoke City manager, Mark Hughes, der faktisk har været i klubben i hele to sæsoner i slutningen af sin spillerkarriere fra 1998-2000, hvor han spillede 52 PL-kampe.

(Photo by Mark Kerton/Action Plus via Getty Images)

Mark Hughes har udtalt følgende om sit nye job til:

“Det er en stor udfordring for mig, og jeg glæder mig meget. Det er en kæmpe mulighed for at komme tilbage til en klub som jeg kender godt, og en klub som jeg har et godt forhold til. Jeg har erfaring med til Premier LEague. Jeg ved, hvad det vil sige at vinde kampe. Men først og fremmest tror jeg det handler om at være det friske pust, så jeg kan inspirere spillerne til at være bedre”

Hughes begyndte sin trænkerkarriere, da han stadig var en aktiv del af spilletruppen i Southampton, da han blev landstræner for Wales i 1999.

Han lagde støvlerne på hylden i  2002 efter flere år i både Everton og Blackburn – derudover ledte han Wales til EM i 2004. Senere tog han sit første klubtræner job i Blackburn, hvor det blev til fire år for senere at ryge til Manchester City.

Senere var han en kort, men succesfuld tid i Fulham, der ledte ham til at blive manager i QPR.
Derefter kom han til Stoke, hvor han i fire hele sæsoner har ført klubben til tre niende pladser.

“Det objektive mål er at blive i ligaen. Vi skalsørge for at blive i Premier League til næste år. Det er super vigtigt. “