Han er ikke gået helt på pension. Han har blot trukket sig tilbage fra landsholdet. Nu overvejer den engelske landstræner at hente ham tilbage ind på landsholdet.

Englands landstræner Gareth Southgate indrømmer, at han kunne være fristet af at have muligheden for at hente den tidligere landsholdsangriber Jamie Vardy ind fra en tidlig pension på A-landsholdet.

Han slår fast, at han muligvis kunne blive en del af “The Three Lions” i fremtiden.

Leicester City angriberen stoppede på landsholdet i sommers, da VM slutrunden var ovre. Manager Southgate bruger stadig ligesom under slutrunden en formation, hvor der kun er en enkel angriber. Og det er jo som bekendt Harry Kane, der er førstevalg her.

Vardy England

Southgate respekterer pension 

Southgate indrømmer dog, at han har overvejer at ringe til Leicester City spilleren  for at forstyrre hans tidligere pension. Det er dog kun hvis  han føler, at han mangler en rutineret mand i front. Han har ellers vist stor tillid og tiltro til nogle af de unge talenter i den engelske landsholdstrup.

“Jeg spørger nok ikke Vardy om han vil komme tilbage fra sin pension i de næste par måneder. For der vil jeg udelukkende satse på Marcus Rashford, Danny, Jessie Lingard og Dele Alli, der alle er af en anden generation. ” udtalte Southgate om pensionen til Leicester Mercury.

“Hvis vi når til EM kvalifikationen og vi mener, at der her er en situation, hvor vi føler, at Jamie kan komme ind og spille på holdet, så kan jeg ikke garantere at vi ikke gør det. Men mener dog, at en pension skal respekteres og det er på tide at bruge de unge spillere.

Der er ikke mange engelske angribere og derfor er det også noget specielt når en af topspilleren går på pension. Det er noget atypisk i sådan en alder og efter sådan en sommer. Det kom i hvert fald som en overraskelse for mange ” forklarer Southgate.