Den nye Real Madrid-træner har to store Serie A-profiler i kikkerten. De to spillere forventes tilsammen, at koste omkring 1,7 milliarder kroner.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Football-Italia, skriver at Real Madrid er på indkøb i Serie A. Den spanske storklub har ifølge mediet to Serie A-profiler, i kikkerten. Den ene spiller til dagligt hos AS Roma, imens den anden er at finde hos Lazio.

(Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

Brasilianeren Alisson og den serbiske midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic rygtes mod den spanske kongeklub. Det bliver dog på ingen måde billigt, hvis Real Madrid vil sikre sig dem begge.

Ifølge mediet, kommer de to formentlig til at koste omkring 1.715.000.000 kroner, at sikre sig. Det er ekstremt mange penge, men det er også to store profiler, som rygtes mod flere europæiske storklubber i øjeblikket.

Det tyder på at Julen Lopetegui allerede vil vise, at han vil forstærke holdet, da disse rygter kommer frem, et par dage efter han er annonceret som ny Real Madrid-træner. Der har været en del drama omkring Julen Lopetegui og hans ageren.

Rygterne fortæller at det spanske fodboldforbund fyrede Lopetegui som spansk landstræner. Efter de fandt ud af at han havde sagt ja, til at træne Real Madrid efter VM-slutrunden denne sommer i Rusland.

Det tyder på at Lopetegui har store planer for sommerens transfervindue

Personen som har overtaget rollen som spansk landstræner, er den tidligere Real Madrid-legende Fernando Hierro. Men man må sige, det tyder på at Julen Lopetegui ikke har interesse i at bruge Keylor Navas i buret.

Når det tyder på han er klar, til at hente en ny målmand til klubben. Samtidig med at man må sige at Sergej Milinkovic-Savic har vist, hvor god han er hos Lazio. Derfor er interessen fra Real Madrid, og andre storklubber også forståelig.

Læs også: Liverpool jagter tidligere tysk VM-helt