Premier League-storklubben Manchester United har ifølge italiensk medie stor interesse, i ung italiensk midtbanespiller.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at Manchester United skulle have AS Roma-profil i sigtekornet. Det er den 22-årige italienske midtbanespiller Lorenzo Pellegrini, som nu rygtes væk fra den italienske storklub.

(Photo by Duane Burleson/Getty Images)

I løbet af sommeren var der interesse i Lorenzo Pellegrini, fra de to europæiske storklubber Juventus og Arsenal. Lorenzo Pellegrini er en af de spillere man forventer kan blive en fremtidig profil, på det italienske landshold.

Lorenzo Pellegrini har spillet hos den italienske klub Sassuolo, og så gik turen til AS Roma. 22-årige Pellegrini har dog ikke formået at tilspille sig en fast plads, hos den italienske storklub. Derfor kunne et skifte væk, være en mulighed for mere spilletid.

AS Roma-træneren Eusebio Di Francesco har dog udtrykt, at han ikke har så stor interesse i at sælge Lorenzo Pellegrini. Rygtet lyder på at Premier League-storklubben skulle have stor interesse, i at sikre sig Pellegrini i løbet af januars transfervindue.

Prisen på Lorenzo Pellegrini forventes at ligge på omkring 170.000.000 kroner, dog kan den formentlig komme til at stige. Eftersom at AS Roma ikke har den store lyst, til at sælge Lorenzo Pellegrini.

Bør den unge italiener overveje et Roma-exit nøje?

Dog må det også fastslås at der er tvivl, om hvor stor en rolle den unge italiener vil få hos Manchester United. Eftersom at José Mourinho foretrækker at bruge Paul Pogba og Fred, og så er der også serberen Nemanja Matic som en stærk kandidat.

Så det er et større puslespil der skal gå op hos Manchester United, hvis altså handlen falder igennem. Det er noget som kun tiden vil kunne vise.

Læs også: Trods stor kritik: La Liga har besluttet hvilken kamp, der skal spilles i USA