Søndag aften støder to af verdens bedste klubber endnu en gang sammen, når de spanske mestre, Real Madrid, møder pokalvinderne fra Barcelona i dette års første test forud for den nye sæson; den spanske supercup. 

AF KRISTIAN PARIS

1. Aleix Vidal vs Cristiano Ronaldo

Vidal har formået at spille sig selv ind i hovedet på den nye manager, Ernesto Valverde, hvor han har holdt den nyeste spiller, Nelson Semedo, ude fra pladsen som højreback for holdet.

Hans direkte modstander, den femdobbelte vinder af Ballon d’Or, Cristiano Ronaldo skal tæmmes af unge Vidal. Hvis han kan det, kan det blive afgørende for kampens resultat.

2. Gerard Deulofeu vs Dani Carvajal

Ikke to af verdens største superstjerner, men ikke desto mindre skal Real Madrids højreback, Carvajal overfor Barcelona Deulofeu, der formentlig spiller venstrekant.

Deulofeu er denne sommer  netop kommet hjem fra et ophold i Premier League for Everton, og det betyder, at han ikke har noget at tabe. Han skal vise sig frem modsat Carvajal, der har været i klubben i en del år.

3. Luis Suarez vs Raphael Varane

Raphaël Varane. (Photo by VI Images via Getty Images)

Den bedste spiller i verden, der ikke hedder Messi eller Ronaldo. Suarez kommer til at stå direkte overfor Varane, når kampen fløjtes igang i aften.

Landsholdsspilleren lavede 29 mål og 13 assists sidste sæson, og han var i den grad medvirkende til, at catalonierne var med i kampen om titlen så længe som de var.

Duellen med den franske midstopper bliver spændende.

4. Andres Iniesta vs Toni Kroos

Et drømmescenarie for alverdens fodboldfans – to af verdens bedste midtbanespillere står overfor hinanden, Andres Iniesta og Toni Kroos.

Begge to er kæmpe profiler på deres respektive hold, og det bliver interessant at følge,  hvem der er kommer bedst ud af den duel.