Den spanske landsholdsstjerne har efter hændelsen modtaget slem kritik. Den spanske landsholdsstjerne fortæller at det var fordi trøjen sad ubehageligt, og Det Spanske Fodboldforbund er ude og støtte spillerens udtale.

Af Lasse D. Drescher

Den spanske landsholdsstjerne har for nyligt afsløret, at han stopper på det spanske landshold efter VM-slutrunden 2018. Pique spillede i spaniens seneste landskamp hvor han så havde klippet noget af ærmerne af.

I modsætning til landsholdskollegerne havde Pique derfor ikke det spanske flag på ærmerne. Flaget var klippet væk, og det har Pique modtaget kritik for. De spanske fans forstår ikke hvorfor Pique har gjort som han gjorde. Grunden til Pique gjorde som han gjorde, er fordi han støtter tanken om et selvstændigt Catalonien.

(Photo by Jose Manuel Alvarez Rey/NurPhoto via Getty Images)

(Photo by Jose Manuel Alvarez Rey/NurPhoto via Getty Images)

Den 29-årige Barcelona-stjerne har efterfølgende forklaret den kontroversielle sag med, at han kun havde klippet i trøjen, så den blev mere komfortabel. Det Spanske Fodboldforbund har forsvaret Pique, og sagt at andre spillere også havde gjort det samme, hvis trøjen var ubehalig og have på.

Pique vil så være 31 år, når VM-slutrunden i Rusland afvikles. Pique har været med til at vinde VM i 2010, og EM i 2012.

Pique udtaler følgende til BBC:

“Jeg har forsøgt alt, men jeg kan ikke klare det her mere. Sagen med ærmerne er dråben, der får bægeret til at flyde over. De har fået mig til at miste lysten til at være med. Selvom jeg kun vil være 31 efter Rusland, så forlader jeg holdet.”

Læs også: Her er Juventus’ indkøbsliste til sommer