Denne sommer solgte Real Madrid deres stjernespiller, Cristiano Ronaldo, uden at hente nogen egentlig erstatning. Spillere som Neymar og Kylian Mbappé blev begge kædet sammen med et skifte til Bernabeu, men Florentino hentede ikke nogen erstatning for den portugisiske stjerne.

ronaldo løn juventus

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Ifølge et spansk medie har Florentino Perez allerede besluttet, hvilken spiller, der skal følge i Ronaldos fodspor.

Real Madrid har nemlig besluttet sig for at give Marcos Asensio mere spilletid. Det er den primære årsag til, at Real Madrid ikke hentede nogen erstatninger for Cristiano Ronaldo i løbet af sommeren. De erstattede ham simpelthen internt i klubben.

Asensio er nu klar til en større rolle hos Real Madrid, mener Florentino Perez.

Spanieren er et af Europas mest spændende talenter i øjeblikket. Han havde tilbud fra både Barcelona og Tottenham, men valgte i stedet Real Madrid. På længere sigt kan han blive en rigtig stor spiller. Hans fremtid ligger i hvert fald åben med store roller hos både Real Madrid og det spanske landshold.

LÆS OGSÅ: Dybala skifter til vinter: Pris: 900 millioner kr.

Cristiano Ronaldo skiftede denne sommer Real Madrid fra La Liga ud med Juventus i Serie A. I søndagens kamp mod Sassuolo checkede han ind i ligaen. Han kvitterede for tilliden med to basser foran hjemmepublikummet.

I løbet af hans ni år med Real Madrid vandt han utallige titler med den spanske kongeklub, heriblandt Champions League tre gange. Hans fornemme optrædener har gjort ham til en nær rival til Lionel Messi. De to spillere kæmper hvert år om, hvem der er den bedste.