De to klubber har før handlet sammen, og nu kan en handel mellem Manchester United og Real Madrid i meget nær fremtid blive en realitet. Læs, hvem og hvor meget det drejer sig om nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS

Manchester United er angiveligt på udkig efter en ny central midtbanespiller, og det håber Mourinho og co. på at kunne finde i den spanske hovedstad. I følge flere engelske og spanske medier har de røde djævle gjort Real Madrids centrale midtbanespiller Toni Kroos til deres førsteprioritet, når transfervinduet igen åbner til sommer.

 

 

Med ankomsten af en sådan stor spiller, kunne det tænkes, at han skulle afløse end anden stjerne – måske Pogba. Den seneste tid har der nemlig floreret rygter om, at de to er blevet uenige og ikke kan enes.

Men avisen the Independent skriver, at den potentielle ankomst af Kroos ikke er en erstatning for Pogba, men i stedet den manglende brik, der fuldende tremandsmidtbanen med Matic og Pogba.

Mourinho udtalte i fredags følgende om klubbens transfersituation:

” Vi er nødt til at hente en midtbanespiller, fordi vi kommer til at miste Michael Carrick, og vi har behov for balance i holdet. ”

 

“Nogle af jer medier bliver ved med at sige, at vi mangler en angriber, en kantspiller, en venstre og en højre. I kan anklage mig for mange ting, men jeg har aldrig nogensinde løjet for jer. Når jeg ikke har lyst til at sige ting siger jeg dem ikke. Så enkelt er det. Men jeg lyver ikke for jer eller tager jer i andre retninger end de egentlige. Vi leder i øjeblikket og vil meget snart kunne offentliggøre indkøbet af en ny midtbanespiller”

Kroos har været et mål for Old Trafford klubben i lang tid nu, og han var meget tæt på at skifte til United i sommeren 2014 inden han tog til Madrid fra Bayern München.