Manchester United og Celta Vigo spiller returopgør i Europa League-semifinalerne torsdag aften. Læs spil-analysen til opgøret her.

 

Manchester United og Celta Vigo tørner sammen i det andet og afgørende møde i Europa League-semifinalerne torsdag aften.

I det første opgør, der blev afviklet på Estadio de Balaídos (Vigo), var det United, der kom frem til de fleste målchancer i opgøret, på trods af, at Celta Vigo havde flest fuldendte afleveringer med 381 mod 258.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Manchester United fik da også scoret kampens enlige mål ved den 19-årige angriber, Marcus Rashford, efter 67 minutters spil.

Begge hold stillede op i formationen 4-3-3, og det ventes også at de gør det i returmødet, der finder sted på Old Trafford, hvor Celta Vigo altså som minimum skal score et mål for at få forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence.

Celta Vigo spillede i søndags i ligaen, hvor de tabte med 3-0 til Malaga på udebane, så det er på ingen måde en optimal optakt, som spanierne kommer med.

På den anden side led Manchester United også et nederlag i deres ligakamp i søndags, da de tabte 2-0 mod Arsenal.

Vinderen af kampen skal møde enten Lyon eller Ajax Amsterdam i finalen. I deres første møde vandt Ajax ganske overbevisende med hele 4-1.

 

Vurdering:

Manchester United er på papiret klare favoritter til at avancere til finalen mod enten Lyon eller Ajax. På trods af skader hos en række af profilerne, heriblandt Zlatan Ibrahimovic og Luke Shaw, så må det forventes, at deres mandskab er den tand bedre end Celta Vigo, som har lidt nederlag i deres seneste fem kampe.

Celta Vigo har således tabt til både Malaga (3-0), United (0-1), Athletic Bilbao (0-3), Sevilla (2-1) samt Real Betis (0-1).

Man skal helt tilbage til den 16. april 2017 for at finde mandskabets sidste sejr. Det var mod Granada i La Liga, hvor de sejrede med 3-0.

Omvendt har United kun tabt én gang i deres seneste fem opgør. Det var i den føromtalte kamp mod Arsenal i søndags. Det var samtidig det eneste nederlag i de seneste 13 kampe.

Når vi kigger Manchester United v Celta Vigo betting odds, så er United da også favoritter med odds 1.51 mod Celtas hele 6.75 på en sejr i opgøret.