Før Jamie Vardys Arsenal-skifte overhovedet er bekræftet, har Leicester formentlig allerede fundet afløseren i Watfords Troy Deeney.

Det er efterhånden ikke længere nogen hemmelighed, at Jamie Vardy snart ser ud til at være fortid i Leicester City til fordel for Arsenal. Selvom mestrene endnu ikke har opgivet håbet om at holde på Vardy – blandt andet ved at forsøge at lande en ny kontrakt og matche den lønpakke på 1,2 millioner kroner om ugen, som “The Gunners” kan tilbyde angriberen – så kan et skifte være lige oppe over nu.

Bliver transferen en realitet, har Leicester dog ikke tænkt sig at lade vente på sig med erstatningen for klubbens topscorer i den netop overståede sæson. Ifølge avisen The Telegraph kan forstærkningen meget vel findes i Watfords succesfulde angriber Troy Deeney, som Leicester holder øje med.

LEICESTER, ENGLAND - APRIL 24: A general view inside the stadium prior to the Barclays Premier League match between Leicester City and Swansea City at The King Power Stadium on April 24, 2016 in Leicester, United Kingdom. (Photo by Ross Kinnaird/Getty Images)

Det her kan blive Troy Deeneys nye hjemmebane ifølge The Telegraph  (Photo: Getty Images)

Deeney er stor publikumsfavorit på Watfords hjemmebane Vicarage Road. På 6 sæsoner er det blevet til 90 ligamål – heraf 13 i den seneste udgave af Premier League. I en sæson, hvor Watford som hold har spillet over evne, har Troy Deeney stået som den klart største profil. Spørgsmålet er nu, om han kan sige nej til muligheden for Champions League-fodbold i Leicester, hvis de som forventet byder på den 27-årige angriber.

Det hele afhænger i sidste ende af Vardys beslutning – at blive i trygge omgivelser i Leicester eller søge mod nye udfordringer blandt stjernerne i Arsenal.