Liverpool har angiveligt accepteret et bud på 50 millioner danske kroner fra Serie  A klubben Lazio, der sender Lucas Leiva til Italien. 

AF KRISTIAN PARIS

Ifølge flere medier er Leiva allerede ved nu at skulle til lægetjek i Rom – en handling, der markerer afslutningen af den brasilianske spillers lange tid i Liverpool.

​Lucas Leiva, der lige nu er den tid i Liverpool, der har været der længst tid, er nu kommet endnu tættere på at forlade Anfield, efter Lazio har lagt et bud på midtbanespilleren. Og faktisk var spilleren allerede på vej væk fra Merseyside klubben i januar, da Lazios Serie A konkurrenter Inter viste interesse i den 30-årige spiller.

Men et skifte blev aldrig en realitet og midtbanespilleren blev i klubben i et halvt år mere. En sæson, der bød på 24 optrædener i Premier League.

Dog vil Lucas alligevel prøve at komme væk fra Klopp og co. i dette transfervindue. Og det kan blive en realitet, efter flere medier hævder, at Liverpool accepterede buddet i går, fredag.

 (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Leiva er nærmest kult på Anfield og en kæmpe fan favorit. Dog har manager, Jürgen Klopp, informeret spilleren om, at det vil blive svært at komme på holdet næste år også, hvorfor et skifte nok er det bedste for begge parter – Leiva har ikke rigtig fået fast førsteholdsfodbold i et par sæsoner nu, og det er nok på tide, efter spilleren er rundet de 30 år.

Og selvom Klopp faktisk er tyndt besat på de centrale midtbane pladser (og central forsvarer) er der dog ingen planer for, at Leiva kan blive og spille sig ind på holdet. DErfor er han som sagt også til lægetjek i Lazio, og han har angiveligt allerede accepteret klubbens udspil til en kontrakt.

Faktisk har han over de seneste 10 år spillet hele 346 kampe for the Reds siden han kom til 2017 fra brasilianske Gremio.