Det er noget af et løfte som Real Madrids Dani Ceballos er blevet lovet. Han skal nemlig spille meget mere på førsteholdet. 

I følge flere spanske aviser har Real Madrids nye manager, Julen Lopetegui afgivet et løfte til Dani Ceballos. Og vi håber han kan holde det. Selvom det måske nok bliver svært.

Det er nemlig sådan, at spanieren har lovet den unge midtbanespiller Dani Ceballos, at han får flere chancer på førsholdet for at imponere og spille sig på.

Luka Modric er nu blevet 32 år gammel og han har nok kun nogle få gode sæsoner tilbage på toppen. Lige nu er hans erstatning, Mateo Kovacic, på udkig efter en udvej væk fra Madrid. Derfor kan der meget snart opstå et tomhul på midtbanen hos de spanske giganter. Et tomhul, der skal fyldes ud.

I følge mediet Marca, er Lopetegui klar til at tage chancen og bruge Ceballos i det hul i den kommende sæson. Den unge spiller får dermed chancen for at imponere klubben og spiller sig på holdet.

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

Gamle venner

Lopetegui har tidligere arbejdet med Ceballos. Det gjorde han, da han var manager for det spanske U21-landshold. Derfor kender han til spilleren styrke og har måske endnu bedre grund til at ville satse på ham, når han kender ham.

Ceballos kom til den spanske hovedstad sidste sommer. Han skiftede fra Real Betis, men fik kun 12 La Liga kampe ud af 22 i alle turneringer i sidste sæson.

Det skal der laves om på. Lopetegui tror på Ceballos og klar til at tage skraldet for ham, såfremt det ikke skulle gå godt. For hvis Kovacic forlader klubben er der ikke rigtigt andre end netop Ceballos.

Lopetegui kom til Madrid også denne sommer. Det skete under meget usædvanlige omstændigheder. Blot to dage inden Spanien skulle spille deres første VM kamp i Rusland blev han fyret fra posten som spansk landstræner. Det gjorde han fordi det var kommet frem, at han lavet en aftale med Real Madrid forud for den nye sæson.