Burnley FC, som får nyligt har fået tilgang af Anders Lindegaard, røg forleden dag ud til Leeds United i Carabao Cup i en sand overtidsgyser. Det er dog ikke den dramatiske afslutning på kampen, der i øvrigt endte med en Leeds-sejr efter straffesparkskonkurrencen, som vil blive husket.

(Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Det er derimod en uheldig sag for en af klubbens (Burnleys, red.) sponsorer. Ladbrokes er officiel bettingpartner for Burnley. Det havde de formentlig dog glemt alt om i onsdagens kamp mod Leeds United.

Det lignede ellers en mulig eventyrafslutning på opgøret, da rekordindkøbet Chris Wood, der i sommer blev hentet for 127 millioner kroner, i de døende minutter udlignede til 1-1.

En udligning som Ladbrokes synes kunne være lidt sjov at gøre grin med, eftersom klubben Woods var blevet købt i for et par måneder siden, tilfældigvis var hos modstanderne fra Leeds. Derfor tweetede de på vegne af Leeds-fansene en tekst, hvor Chris Wood får en knap så pæn gestus med på vejen. Det samme fik Burnley-spilleren Charlie Taylor, der også skiftede fra the Pennines i sommer.

Efter følgende har bettingfirmaet dog valgt at slette sit tweet. En bruger på Twitter nåede dog at fange tweetet, og lave et såkaldt ’screenshot’ af det.

Efter kampen kontaktede Burnley sponsoren for at få en forklaring. Derfor sendte Ladbrokes en officiel undskyldning ud til klubbens fans efter den noget bizzare og uheldige episode, der indfandt sig onsdag aften.

– Det var en rigtig dårlig idé og tweetet er sidenhen blevet slettet. Intentionen var at lave lidt sjov, men det fejlede, og vi har allerede undskyldt over for Burnley, ligesom vi også gerne vil undskylde over for de fans, som blev fandt, skriver de ifølge engelske The Independent.