Monaco har gang i noget nær en drømmesæson. De fører i øjeblikket Ligue 1, ligesom de stadig er med i Champions League. Endelig en klub, der udfordrer franske PSGs hjemlige dominans… 

AF KRISTIAN PARIS 

Kylian Mbappe er en af fodboldens hotteste emner, og han har i den grad gang i en sensationel sæson – ligesom resten af klubben. Mbpappe er kun 18 år og er det er nu blevet afsløret – af Monaco sportslige chef – at han faktisk har en frikøbsklausul indskrevet i sin kontrakt… Men hvad lyder den pris så på?

Klubber som Real Madrid og Manchester United og Arsenal har alle tydeligt udvist deres interesse i teenageren, der har scoret hele fem mål i Champions League i denne sæson; alle mål er scoret i knockoutfasen, og altså ikke i gruppespillet.

Efter den fantastiske 3-1 sejr over Borussia Dortmund, en kamp hvor Mbappe endnu en gang scorede, gik den sportslige chef for Monaco, Antonio Cordon, ud i pressen og fortalte Cadena Ser, at klubben ikke kan gøre noget ved prisen på den unge franskmand.

FBL-EUR-C1-MONACO-DORTMUND

“For Monacos skyld håber jeg, at han bliver, men vi ved også, hvordan markedet fungerer og hvad fodbold er. Han har en klausul, og det er en del penge. Faktisk ved jeg ikke præcis hvor mange, men det er i den høje ende af skalaen.” 

Real Madrid er lige nu favoritter til at hente den unge franskmand, eftersom det er også er kommet frem, at Los Blancos ikke har været helt tilfreds med deres nuværende førstevalg på angriberposten, Karim Benzema.

Monaco FCs næste kamp, hvor Mbappe endnu en gang kan bevise sit værd, er i morgen, hvor klubben gæster Ligue 1 rivalerne fra Lyon på deres hjemmebane. Kampen bliver spillet på Parc Ol 21:15 i morgen aften.