Kyle Walker er en af de varmeste transfer emner i engelsk fodbold, og han er på det seneste blevet kædet sammen med storklubber som Barcelona, Man Utd og Juventus. 

AF KRISTIAN PARIS 

Og ifølge sabado.pt er et muligt exit for englænderen angiveligt ikke et problem for Spurs og Pochettino, der eftersigende allerede har udset sig højre backens afløser. Og det er ikke hr. hvem-som-helst. Læs med nedenfor.

Spurs har nemlig haft et godt øje til OGC Nices portugisiske stjerne højreback Ricardo Pereira, der er vurderet til omtrent 190 millioner danske kroner.
Pereira, der er på lån fra de portugisiske giganter FC Porto, har spillet en nøglerolle i Nices overpræstationer i den forgange sæson i Ligue 1, og det har gjort ham efterspurgt af næsten samtlige storklubber i Europa.

Ifølge samme medie, er Pereira den ideelle afløser for Kyle Walker, hvis han vælger at forlade klubben. Faktisk meldes Pep Guardiola og Man City faktisk også interesseret i englænderen.

 

FBL-FRA-LIGUE1-SAINT-ETIENNE-NICE

Den 23-årige spiller er vant til både at spille som offensiv wing back, bred midtbanespiller og almindelig højre back. Noget, der gør ham ekstrem attraktiv for en klub som Tottenham.

Derudover optrådte portugiseren 30 gange for Nice i sidste sæson, der meget overraskende slut treer i ligaen – lige efter giganter PSG og AS Monaco.

Porto har den seneste tid meldt offentligt om en frikøbsklausul på 190 millioner, hvilket er relativt billigt for en spiller af hans kaliber.

Men måske beslutter Pereira også bare at vende tilbage til hjemlandet og Porto. For klubbens normale højre back, Maxi Pereira har nået en alder på 33 – og går på pension snarest muligt.

Hvis Porto ikke betragter den noget yngre navnebror som en passende efterfølger, er der måske mulighed for, at Walker, der har været i klubben siden 2009 – hele otte sæsoner – forlader klubben til fordel for nye eventyrer.