Tottenhams boss Mauricio Pochettino overvejer eftersige ndede at bringe den hollandske stjerne duo fra Ajax Joel Veltman og Davy Klaassen til White Hart Lane, når transfervinduet igen åbner til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS 

Spurs går endnu en sæson efter at være med i kampen om titlen, når den nye sæson fløjtes i
gang efter sommerferien, ligesom de også går efter at forbedre sig i Champions League, hvilket
overlader manager Mauricio Pochettino til at hente nye kræfter til holdet – på store stjerner
men også i bredden. På den måde vil skader og karantæne ikke gøre holdet dårligere.
Ajax Amsterdam v ADO Den Haag -  Dutch Eredivisie

Med en del positioner, der godt kan forbedres på Tottenhams hold, er det angiveligt de to hollændere fra Ajax som den 45-årige manager har valgt at kaste sit blik over. Det bekræfter the Telegraph.

Aajx har gjort det overraskende godt i denne sæson på trods af deres unge spillere og deres lave gennemsnitsalder på kun 20 år og 139 dage. Faktisk skal klubben møde Manchester United i Europa League finalen – en kamp, der på mange måder er afgørende for begge hold.

Men, næste sæson kan måske være uden stjernerne Veltman og Klaassen, eftersom Spurs ser ud til at lægge et bud på dem begge to. Men begge spillere er også eftertragtet af andre klubber – Napoli og Everton meldes også interesserede i de to hollændere.

Veltman på den anden side har kun 12 måneder tilbage af sin nuværende kontrakt med den hollandske storklub, hvilket betyder, at den engelske hovedstadsklub måske kan sikre sig den 25-årige hollænder på en fri transfer.