Premier League er kendt for at have nogle af klodens bedste spillere på lønningslisten. Hvert år bruger Englands største klubber adskillige milliarder på alverdens superstjerner, og det er ikke ualmindeligt at se en spiller skifte fra rival til rival. 

AF KRISTIAN PARIS 

London klubben Tottenham Hotspurs har angiveligt henvendt sig til de spanske giganter Juventus, for at forhøre sig om tilgængeligheden af deres højreback Dani Alves, der har spillet fremragende i denne sæson. Det bekræfter medie YahooSport.com

Spurs er angiveligt allerede ude efter Kyle Walkers potentielle afløser, såfremt englænderen forlader klubben til sommer. Hans fremtid har i hvert fald været usikker i medierne den seneste tid.

Men Manchester City er faktisk også blevet kædet sammen med den tidligere Barcelona spiller, der angiveligt helst vil forsikres om førsteholdsfodbold før han vælger sin kommende arbejdsgiver.

Pochettino, Tottenhams manager, har gjort det godt i år, og klubben ligger nummer to i ligaen, har samlet en noget usandsynlig ung trup, der i form af Alves vil få noget mere erfaring – noget, der måske være med til at sikre dem mesterskabet i næste sæson, efter de i år aldrig har været tættere.

Den 34-årige brasilianer har imponeret for Juventus i de afgørende stadier af verdens bedste klubturnering, Champions League, kom til Torino sidste sommer fra selveste Barcelona, hvor han havde tilbragt hele sin ungdom og det meste af sin seniorkarriere.

Nu har han så optrådt 18 gange for klubben i Serie A, og har været med til at sikre klubben sjette mesterskab i træk.

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-MONACO

Sidste år slog Alves sin beundring for Premier League fast i et interview med the Guardian.

“Jeg har altid sagt, at spille i England er noget, der blot har ligget og ventet på mig. Jeg ved ikke hvornår, men jeg kan godt lide at spille der, ud fra det jeg ser i sofaen. Den måde de bare lever fodbolden på. Det er specielt.”