Tottenhams nye guldfugl i denne sæson hedder Dele Alli. Han står til at få tilbudt endnu en kontrakt i år. Den tredje kontrakt på 16 måneder… 

AF KRISTIAN PARIS 

Hvis du bare er den mindste smule interesseret i moderne engelsk fodbold, ja, så kender du nok Tottenhams unge stjernefrø, Dele Alli.
Alli var i begyndelsen af sæsonen en relativ ukendt spiller, der blot blev betragtet som et talent. Det har han så sandelig lavet om på, og på dette tidspunkt i sæsonen er han en nøglespiller i Tottenhams startende 11.

Hans form har været fuldstændig enestående i denne sæson, og han har linket perfekt med Tottenhams anden guldfugl, Harry Kane, der de seneste sæsoner har scoret mål på samlebånd for klubben.

Formen har resulteret i 16 Premier League mål i 31 mål.

FBL-ENG-PR-TOTTENHAM-BOURNEMOUTH

Alli er nu igen blevet tilbudt en ny kontrakt af klubbe, der angiveligt er til at for at holde potentielle bejlere væk. Hovedsageligt den spanske gigant Real Madrid, der længe  har været interesseret i den unge englænder.

Den nye aftale vil være omkring 400 millioner danske kroner værd, og vil sætte Dele Alli på højde – kontraktmæssigt – med Harry Kane og målmand og anfører Hugo Lloris.

Faktisk er end del af truppens nøglespillere blevet tilbudt nye kontrakter henover sæsonen. Heriblandt Kane, Vertonghen og Kyle Walker. Det kan også nævnes, at direktør Daniel Levy og manager Pochettino er ivrige efter også at forlænge med  Toby Alderweireld, Danny Rose og Son Heung-min.

Alli fornyede faktisk allerede sine løfter med London klubben i september, hvor han indvilligede i at blive i klubben til sommeren 2022 med en ugelig løn på over 500 000 danske kroner.