F.C. Københavns manager Ståle Solbakken erkender, at han har eksperimenteret og skiftet lidt for meget i formationerne i denne sæson.

BRONDBY, DENMARK – AUGUST 28: Stale Solbakken, head coach of FC Copenhagen gestures during the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and FC Copenhagen at Brondby Stadion on August 28, 2016 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

FC København spillede i mange kampe i sidste sæson en 4-4-2 opstilling, en meget klassisk en af slagsen, med to deciderede angriber og to klassiske firekæder. Den havde københavnerne stor succes, og den var meget svær at nedbryde for modstanderholdene.

I løbet af sommeren har der dog været mange udskiftninger i truppen, og det har ført til, at resultaterne på banen i den grad også har svinget frem og tilbage. Solbakken har skiftet mellem formationerne og har været nødt til at bruge spillere på andre pladser end deres bedste.

-Vi har skiftet mere eller mindre hele holdet, og jeg kender ikke det nye hold i alle situationer. Nogle gange har det reageret anderledes, end vi havde håbet og troet, forklarer Solbakken til onsdagens pressemøde forud for mødet med russiske Lokomotiv Moskva.

-Vi har gamblet lidt. I Zilina for eksempel var vi bagud 1-0, men vi havde en god fornemmelse i kroppen, da vi havde spillere, som på det tidspunkt var i en ret god forfatning. Derfor skiftede vi til 5-3-2 og fik rimelig godt fat. Andre gange er det ikke lykkedes lige så godt.

FC København får torsdag klokken 19.00 besøg af russiske Lokomotiv Moskva i Europa Leagues Gruppe F.