Ståle Solbakken stod her til aften i spidsen for det FC København-mandskab, der på OBs hjemmebane, Ewii Park, nedlagde fynboerne med en 3-0 sejr. Alligevel har den norske træner dog stor tiltro til fynboernes træner, Kent Nielsen, der nok skal få dem i gang igen.

F.C. København har været på en hård mission i Champions League i tirsdags mod de forsvarende Premier League-mestre fra Leicester. Alligevel var der ingen europæiske tømmermænd at spore hos hovedstadsklubben, der søndag eftermiddag var på besøg i Bolbro på Ewii Park. Københavnerne vandt fortjent 3-0. Alligevel fortjener den fynske klub ros, mener Solbakken.

Især en person får ros, og det er Kent Nielsen, som ellers er blevet udsat for stor kritik på grund af de svigtende resultater hos OB.

Til BT udtaler Ståle Solbakken disse rosende ord om OB:

Vi spillede på en meget svær udebane. Vi havde alt at tabe, og de havde alt at vinde. Jeg er meget tilfreds med den måde, hvorpå vi kontrollerede første halvleg. Vi skaber dog alt for få chancer.

Jeg føler meget med OB. De går til pause nede med 0-1, og scorer så uheldigvis et selvmål lige efter pausen. Selv om de ligger i bunden, så skal man stadig huske på, at det stadig kun er i grundspillet. De har en god træner, og deres to angribere har begge været ude.

Én ting står i hvert fald klar. Der skal gøres noget i Ådalen – spørgsmålet er: Hvad?