FCK har solgt rigtig mange profiler i denne sæson og de har hentet knap så mange ind, og det har Ståle en klar forklaring på. 

20-04-2016: Fodbold DBU Pokalturnering, 2. semifinale Brøndby IF – FC København: Benjamin Verbic og Ludwig Augustinsson, FCK FC København jubler efter 0-1 sejren over Brøndby i pokalsemifinalen onsdag d. 20 april 2016 i Brøndby. Målet blev scoret af Nicolai Jørgensen, FCK FC København. Foto: Lars Møller/Scanpix

“Når du sælger så mange flere profiler, end planen var, og du får to ekstra skader med Erik Johansson og Federico Santander, som sammen med William Kvist var de tre ledere, der var tilbage fra sidste år, så er du maksimalt uheldig. Og det måtte vi reparere på…”

Det siger FCK-træner Ståle Solbakken til dagens udgave af B.T, hvor han også giver sin mening om, hvorfor det blev så hektisk et transfervindue for københavnerne.

“Vi har kigget på rigtig mange skandinaviske spillere og en del danske spillere også. Vi ville gerne have noget mere skandinavisk ind, men da de enten ikke er gode nok eller uopnåelige, synes jeg, at jeg må forklare det. For vi har jo en agenda om, at vi først kigger i Skandinavien”, siger Solbakken som endte med at hente Pieros Sotiriou hos Apoel, og om den handel siger han:

“Det tog tid at få den handel i hus. Når der er så mange penge involveret, tager det altid tid. Vi havde fulgt ham længe og syntes, at han var god. Vi har meget stor tro på ham. Han kan lidt af det hele, men han har stadig et stort udviklingspotentiale. Han arbejder hårdt, og al den research, vi lavede om hans personlighed, tiltalte os. Han faldt relativt hurtigt til, og nu bliver der sandsynligvis større mulighed for at vise det, når Federico Santander er ude…”