Spillerne i moderne fodbold bliver ældre og ældre, selvom de fleste stopper i midten af 30’erne. Men nogle er stadig flyvende – læs med her. 

AF KRISTIAN PARIS

MÅLMAND: Gianluigi Buffon (39)

Ingen tvivl om, at han er den bedste ældre keeper i Europa. Nogle vil måske stadig se ham som en del af den elitære målmandsgruppe.

MIDTERFORSVARER: Luisao (36) 

En midterforsvarer fra Benfica, der netop har vundet ligaen. Optrådte imponerede 28 gange i ligaen og seks gange i Champions League – hvordan kan det lade sig gøre???

MIDTERFORSVARER: Andrea Barzagli (36) 

Endnu en Juventus mand, der på trods af alderen stadig leverer outstanding præstationer som var han 25 igen. Yderst imponerende.

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-MONACO

HØJRE BACK: Dani Alves (34) 

Den gamle dame (Juventus) har noget med at få det bedste ud af kasserede stjerner i Europas andre store klubber. Og det er netop, hvad Alves er. Selvom han er kasseret er han mindst lige så god som før…

VENSTRE BACK: Patrice Evra (36) 

Var faktisk en del af Juventus i sidste sæson, men franskmanden valgte at vende tilbage til hjemlandet og er nu en del af Marseilles trup. Derudover har han vundet rub og stub med sin tidligere klub Manchester United.

CENTRAL MIDTBANESPILLER: Xabi Alonso (35) 

Selvom den spanske legende godt nok har annonceret sin pension i slutningen af denne sæson, kan han godt lige ryge med på denne liste. Ingen tvivl om denne mands kvaliteter, der næsten har optrådt i samtlige store ligaer.

CENTRAL MIDTBANESPILLER: Michael Carrick (35) 

FBL-ENG-PR-MAN CITY-MAN UTD

Selvom Paul Pogba kom til klubben sidste sommer, har Carrick alligevel formået at spille sig selv på holdet. Hans enestående pasninger og blik for at læse spillet er guld værd for United.

HØJRE KANT: Franck Ribery (34) 

Selvom han kun startede inde i 11 kampe i sæsonen lavede han 5 mål og 11 assists (!!) – mere behøver vi ikke skrive.

VENSTRE KANT: Wes Hoolahan (34) 

Irlands offensive midtbanespiller er nok ikke den alle kender. Men kvaliteter mangler han ikke. Blev valgt som årets spiller i Norwich.

ANGRIBER: Zlatan Ibrahimovic (35) 

Uniteds topscorer sidste sæson med 28 mål på trods af at misse de sidste par runder siger sig selv. Svenskeren er selvskrevet på dette hold.

ANGRIBER: Aritz Arduriz (36) 

FBL-EUR-C3-ATHLETIC-GENK

Nogle gange blomstrer angribere i 30’erne og det er bestemt tilfældet her. 16 mål i 27 kampe i den spanske liga er yderst imponerende for en i den alder.