Fodboldklubbers popularitet daler og stiger. Nogle klubber eksploderer pludselig i popularitet som Leicester City oplevede det i år. Andre fastholder fans trods skuffende resultater eller som de synger i Århus “Loyaliteten varer evigt”. Her kan du finde Danmarks mest trendy fodboldklub baseret på googles statistikker.

Af Laust Halling Kehlet

Når vi skriver “Danmarks mest trendy klub” så tænker du nok straks en dansk klub, men det behøves det ikke at være. Der er store internationale klubber, der modtager stor opmærksomhed fra danske fans.

Fodboldspilleren.dk – der normalt mest beskæftiger sig med de internationale klubber – har sat sig for at finde Danmarks mest populære klub i følge verdens største databank nemlig Google. Alle redskaber der er benyttet til denne analyse er offentligt tilgængelige og kan findes på sidste side.

“Loyaliteten varer evigt”

Som gammel glødende GF’er kan vi lige starte i Århus. og se lidt nærmere på det vigtigste redskab i denne analyse: “Google Trends”, og se på om “Loyaliteten varer evigt” for “De Hvi’e” også efter et par ture i 1. division.

Helt galt er det ikke med loyaliteten i det århusianske, men der kan dog anes en smule fald over tid, og siden 2012 har GF haft svært ved at holde fast i de popularitetspeaks, som AGF oplevede tidligere.
Nå ja og så er det nok ikke overraskende men AGF trender særligt i en landsdel:

Men nu skal det handle om de mest trendy danske klubber i Danmark, og det er altså ikke AGF, det handler om.

På næste sider kan du se de to danske fodboldklubber, der kænper mest om at være trendy.

Brug pilene nedenfor for at komme videre til næste side.