Fem kampe inde i den nye sæson og Crystal Palace har endnu ikke formået at vinde en kamp, score et mål eller få et point. 

AF KRISTIAN PARIS

Palace har ikke formået at vinde en eneste af de sidste fem kampe i den nye sæson – men der har bestemt ikke været chancer. En  ny statistik afslører nu, hvor mange chancer London klubben har brændt indtil videre i denne sæson.

Klubben er den klub i Premier League, der har misbrugt aller flest chancer i denne sæson. I hvert fald, når det kommer til ‘store chancer’.

Hele 10 af de helt store chancer er blevet brændt på den ene eller den anden vis. Kun klubber som Arsenal har brændt lige så mange – de to klubber indtager førstepladsen på den kedelige liste sammen.  Dernæst finder vi Man Utd, der har brændt ni af slagsen, og City med otte.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Tallet på 10 betyder, at klubben har brændt hele to chancer per kamp – og det er altså ret meget, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at blive i Premier League næste sæson .

Arsenal, City og United, er nogen af de mest chanceskabende og kreative hold, og de har derfor ‘råd’ til at brænde så mange store chancer. De skal nok skabe flere og lave flere mål – men det gør et lille hold som Crystal Palace ikke.

Hvis de overhovedet skal have point skal de til at score – på både store, men så sandelig også på små chancer.

Nedenfor se tabellen, der er taget direkte fra Premier Leagues egen hjemmeside. 

Club​ Big Chances Missed​
=​1. ​Arsenal 10​
​=1. ​Crystal Palace ​10
​3. Manchester United​ ​9
=4.​ Manchester City​ 8​
=4. Newcastle United​ 8​
6.​ ​Liverpool ​7
=​7. ​Swansea City ​5
​=7. ​Tottenham Hotspur ​5
​=9. Southampton​ 4​
=9.​ Watford​ 4​