Det er vist ikke gået nogen Premier League fans forbi, at Manchester United meget overraskende slog Arsenal med hele 3-1 på deres egen hjemmebane Emirates. 

AF KRISTIAN PARIS

Og hvis den kamp ikke allerede slog fast, at Man Uniteds keeper, David de Gea, er en af verdens bedste på sin position, så tag blot et kig på den efterfølgende statistik over de Geas vanvittigt gode kamp.

Selvom en sejr på 3-1 oftest må betragtes som en af mere sikre og solide sejre, var det ikke en hel fair afspejling af kampens forløb.
United kom hurtigt foran 2-0 på grund af to personlige fejl i Arsenals forsvar, og dernæst tog Wengers mandskab ellers mere og mere kontrol over kampen.

Og den overlegenhed førte til en masse store målscoringschancer til London klubben – havde det ikke været for de Gea havde United under ingen omstændigheder fået point med hjem fra turen til Emirates i lørdags.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Kampen var derudover også et bevis på,  hvor vigtig de Gea egentlig er for Mourinho og resten af de røde djævle.
I følge stastistikken slog de Gea til 14 gange (han lavede 14 redninger), og det er en total som kun er opnået én gang tidligere: af Tim Krul for Newcastle i en kamp mod Tottenham.

Meget overraskende var det en fordobling af hans hidtige sæsonrekord, der blev sat mod Chelsea – en kamp som de tabte tidligere i sidste måned.

– Du har brug for en god keeper, der kan træde til og redde holdet i pressede situationer. Jeg sagde til de Gea efterfølgende, at vi lige havde været vidne til var verdens bedste målmand værdi, udtalte de Geas manager og chef, Jose Mourinho efter kampen.

– Jeg er meget skuffet, fordi vi spillede godt. Vi kunne intet stille op – det var for svært for os, slog Wenger fast om kampen efterfølgende.