Arsenal er i en smule vanskeligheder i denne sæson. Det har i hvert fald set bedre ud. Manageren Arsene Wenger, der har været klubbens øverste sportslige chef i over to årtier, er måske ikke at finde i klubben, når sommeren er ovre. Ligeledes hersker der også tvivl om klubbens store stjerne Alexis Sanchez’ fremtid i London. 

AF KRISTIAN PARIS 

Marseille er angiveligt interesseret i Premier Leagues franske duo Olivier Giroud Yohan Cabaye. Det bekræfter  Sky Sport på deres hjemmeside.

Giroud har i øjeblikket kontrakt med Arsenal indtil 2020, men franskmanden er måske genstand for et skifte til hjemlandet Frankrig, der er klar over, at Alexis Sanchez er foran ham i angriber hierarkiet i Arsenal.

Derfor er der måske mulighed for et sommerskifte til sommer for den aldrende angriber.

Middlesbrough v Arsenal - Premier League

Den 30-årige angriber har tilbragt en masse tid i denne sæson på at varme bænken som man siger, hvorfor han kan være på vej tilbage til Ligue 1 til sommer.

Sky Sports hævder også, at den franske klub Marseille ønsker at hente den franske playmaker Cabaye fra Crystal Palace til også hans hjemland til sommer.

Det er usandsynligt, at det bliver penge, der vil sætte en stopper for skiftet. De er nemlig nu ejet af den amerikanske rigmand Frank McCourt, og ifølge førnævnte medie er klubben klar til at bruge omkring 200 millioner på at bringe Giroud til Stade Veledrome.

Villigheden til at spendere enorme summer førte tidligere på sæsonen den 30-årige Dimitri Payet hjem til Marseille, efter også han har tilbragt adskillige år i Premier League for blandt andre West Ham.

Marseille ser pt ikke ud til at spille Champions League næste år, hvilket der også taler meget imod Girouds skifte. De har fire kampe tilbage til at prøve at vriste Lyon og Bordeaux ud af CL-pladserne.