Det kan godt være, at man er en af Englands bedste spillere lige nu. Men derfor kan man altså godt se dum ud når man løber. Nedenfor afslører Manchester Citys Raheem Sterling, hvorfor han løber så underligt som han gør. 

AF KRISTIAN PARIS

Raheem Sterling har efter lang tids mobning endelig afsløret, hvorfor han løber som han gør – en af fodboldens største mysterier. Hvorfor fanden løber han sådan der?

Hvis ikke du nogensinde har set ham løbe, så løber han for det første meget hurtigt, og for det andet,løber han med armene meget tæt til sin krop. Stilen er blevet sammenlignet med Velma fra Scooby-Doo, og efterfølgende er Chelseas Eden Hazard blevet filmet lavende en parodi af englænderens løbestil i sidste sæson.

 (Photo by Michael Steele/Getty Images)

I et interview med TalkSport slår Man City stjerne fast, at han har arvet sin meget unormale løbevaner fra sin mor, Nadine, efter han har set en video af hende, hvor hun løb.

– Min mor tog til min lillebrors sportsdag på skolen. Derefter sendte hun et klip til mig af hende, hvor hun løber, og jeg har fundet ud af, at det er fra hende jeg har det, slog englænderen fast i et humoristisk tonefald.

Denne forklaring giver måske anledning til yderlige spørgsmål, men at Sterling løber som sin mor er bestemt ingen skam. Nadine Sterling var nemlig en stor jamaikansk atletikstjerne før hun blev gravid med Sterlings storesøter, Lakima.

Sterling har haft nogle svære år i City, hvor han ikke har levet helt op de til forventninger folk havde til ham efter hans tid i Liverpool, men på det seneste er han virkelig kommet efter det. Han er begyndt at vokse til den verdensklasse spiller som han så længe har haft potentialet til at blive. Indtil videre har han lavet 19 mål i alle turneringer i denne sæson – og det er kun få mindre end topscoreren Sergio Aguero.