Den ikoniske nu pensionerede fodboldspiller Steven Gerrard kunne meget vel blive ny træner i den skotske storklub Rangers fra næste sæson af. Den tidligere professionelle fodboldspiller er i dag 37 år og det er efterhånden et par år siden, at han lagde støvlerne på hylden. Og som når alle andre legendariske fodboldspiller vælger at trække sig tilbage fra grønsværen, melder spørgsmålet sig om et eventuelt træner sig også.

Gerrard har selv fortalt, at han inden for 48 timer har besluttet sig om, han ønsker at træner Rangers i den bedste skotske række. Klubben er et tophold, men har de seneste år haltet efter mestrene fra Celtic og derfor ville Gerrard fornemmeste opgave være forsøge at lukke nogen af hullerne til rivalerne fra Rangers.

 (Photo by Stu Forster/Getty Images)

Såfremt han bliver ansat som træner, bliver det den tidligere Liverpool-spiller første officielle trænerjob. Det skriver det engelske medie Goal.com, der eftersigende skulle have fået sat en eksklusivt interview op med den centrale midtbanespiller.

Hovedpersonen selv, Gerrard siger følgende:

“Ja det er sandt, at der har været rygter om et eventuelt job hos Rangers. Og de rygter er sande. Jeg har indledt snakke og forhandlinger med dem, og det er planen at vi ingen for et par dage får afsluttet aftalen. Om det bliver den ene eller den anden aftale kan jeg ikke sige noget om. Vi får se, hvad der sker.”

“Der er bestemt interesse for mig. Jeg har travlt i disse dage og derfor kan det godt blive svært for mig at begynde at snakke om det, men jeg vil forsøge at finde tid til at overveje det grundigt. Jobtilbuddet altså.”

Gerrard har den seneste sæson været med til at varetage Liverpools u18-hold og derfor har han faktisk prøvet trænerjobbet før. Men som senior-træner er erhvervet helt nyt og det bliver derfor spændende at følge englænderens fremtidige trænerkarriere.