Stig Tøfting tror ikke, at Danmark går videre fra gruppespillet. Der er nemlig kun én spiller, der skal dækkes op før Danmark ikke har en chance. 

Danmark skal møde Peru i morgen, i en kamp, der umiddelbart ser ud til at afgøre hvem, der skal gå videre sammen med Frankrig.

Vi er for afhængige af Eriksen

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

“Alle er tilsyneladende enige om, at Danmark kvalificerer sig fra gruppespillet og bliver slået ud af Argentina – men den hopper jeg ikke på. Fordi vore angribere har problemer med at score mål, og fordi vi ikke skaber chancer nok. Vi er alt for afhængige af én spiller. Godt gættet: Christian Eriksen! Hvis modstanderne skal slå os, er der kun én mand, der skal sættes ud af spillet – og mon ikke Peru, Australien og Frankrig har luret det? “skriver Stig Tøfting i dagens udgave af Ekstra Bladet og fortsætter:

Peru er ubesejret i 15 kampe

“Mine nærmeste advarer mig om, at jeg kommer til at lyde som en gammel, sur mand, men altså … Jeg har selv været der og ved, at der ikke findes noget, der er ‘bare lige’, når man kommer til en VM-slutrunde. Folk tager det efter min smag lidt for givet, at Peru og Australien er hold, som vi bare lige kører hen over. Sådan er det ikke. Og når et mandskab fra Peru, som for øvrigt også er ubesejret i 15 kampe og kun har lukket ét mål ind i de seneste syv, ligger nummer 11 på FIFA’s rankingliste, så taler det vel sit tydelige sprog. OG AUSTRALIEN… Jamen, hvis der … er noget, de kan, så er det altså at fighte. Ud over at de også lige har vundet testkampe over Tjekkiet og Ungarn.