Selvom vi faktisk er et godt stykke inde i den nye sæson, skal det da det ikke sætte en stopper for en helt ny, kreativ og flot trøje. Den italienske Serie A-klub, Inter Milan, har her til aften offentliggjort klubbens tredje trøje i denne sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Klubben har netop offentliggjort klubbens tredje trøje for den kommende sæson på deres egen officielle Twitter konto.

Den italienske klub har fået en mere end godkendt start på sæsonen efter de er gået fra banen med tre ud af tre sejre i Serie A. Det sker efter klubben har investeret stort i at vende tilbage til europæisk topfodbold, som de en gang var en del af.

I dag, mandag, har de som sagt udgivet billeder af den trøje, som spillerne skal bære, hvis de spiller på udebane mod et hold, der har samme farver som deres udebanetrøje. Klubben er dog også tilgængelig for fans, der ønsker at købe den, via klubbens officielle butik på internettet.

 ” Den nye FC Internazionale Milano tredje trøje har dette øjenfangende design, der forener det, at have super god komfor med et stilfuldt design. “

Derudover oplyser de også, at trøjen er lavet af det såkaldte Aeroswift, der er det nyeste design indenfor sportstrøjer i topidræt.

” Denne nye innovative og moderne trøje repræsenterer perfekt FC Internazionale Milanos traditioner og stil.

Inters næste kamp er på lørdag i Serie A, når klubben gæster Crotone på deres hjemmbane kl. 15:00.