PSG har for første gang i mange år oplevet modstand, når det kommer til kampen om landet trofæ i den bedste række, Ligue 1. Lige pt. fører Monaco faktisk over PSG med tre point, og de har faktisk en ekstra kamp i hånden. En yderst spændende afslutning, der måske kan blive enden på hovedstadsklubben hjemlige dominans? 

AF KRISTIAN PARIS 

PSGs angirber Edinson Cavani har uden tøven trådt i Zlatan Ibrahimovic’ fodspor i denne sæson, og påtaget sig den målscoringsopgave som svenskeren tidligere stod for. Faktisk har den tidligere Napoli angriber scoret sensationelle 47 mål i 47 kampe i alle turneringer i denne sæson, heriblandt er 33 scoret i Ligue 1.

Men nu bekræfter det italienske medie football italia alligevel, at den urugyanske angriber kan være på vej tilbage til landet.

 “Jeg er meget knyttet til mit hjemland, mit hjem, min familie, indbyggerne der og det sted jeg voksede
op som barn. Der er så mange ting jeg savner så meget. Jeg siger altid, at der aldrig går en dag før jeg
tænker på mit land, familie og hjem. ” fortalt angriberen i et interview med ovennænvnte medie.

“Alligevel vil jeg dog ikke tilbage endnu. Jeg vil afslutte min karriere på højeste niveau i verden. Efter det vil jeg beslutte om jeg går på pension, men jeg vil med sikkerhed ikke lægge fodbolden 100 % bag mig. “

PARIS, FRANCE – FEBRUARY 19: (L-R) Lucas, Edinson Cavani, Julian Draxler, Marco Verratti and Adrien Rabiot of Paris Saint-Germain react before a free kick during the Ligue 1 match between Paris Saint-Germain and Toulouse FC at Parc des Princes on February 19, 2017 in Paris, France. (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

“Jeg ved ikke, vhad der vil ske efter PSG. Hvis jeg vælger at skifte væk og ikke afslutte min karriere i klubben så er Napoli helt sikekrt en mulighed. Jeg oplevede mange meget speciellie øjeblikke i Napoli-trøjen.” 

 

Cavani kom til Parc de Princes i 2013 fra netop Napoli for omkring 550 millioner danske kroner.

Som sagt ligger PSG pt nummer to i ligaen, hvorimod Napoli er helt nede på tredjepladsen i den bedste italienske række.