Swansea City-spiller Fernando Llorente indrømmer, at Antonio Conte ville ham ham til Chelsea, men han blev nødt til at færdigøre walisernes nedrykningskamp. 

Det forbliver dog uvidst, hvor spanierens fremtid ligger, da han un har et år tilbage af sin kontrakt og er stadg ambitiøs.

“Jeg ved, at Chelsea ville have mig i Januar, siger Llorente. “Jeg sagde med det samme, at jeg ville blive her. Vi kæmpede mod nedrykning, der var en en grund. Jeg kunne ikke gå. Hvis en stor klub kommer til mig i fremtiden, hvem ved hvad jeg så skal, fordi enhver spiller vil gerne spille for en stor klub. Men jeg er meget, meget glad her”

“Jeg har altid gerne villet spille i Premier League og jeg synes helt klart, at det er den bedste liga i verden. Det er en intens liga og det har været en hård sæson, fordi jeg er vant til at vinde. Men det har også været en stolt sæson, da vi opnåede det vi gjorde, i sådan en intens situation.”

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Skalaen for opnåelser for Swansea og Llorente er speciel. Han blev købt af Francesco Guidolin, havde det svært under Bob Bradlet og blev hurtigt fast spiller under Paul Clement, der hurtigt fandt ud af, hvordan man skulle aktivere hans styrker.

“Manageren her er meget, meget god”, siger Llorente. “Han har en plan, han ved hvordan og hvad man skal gøre. Han om her, da vi var i bunden af ligaen og det var hårdt for alle. Jeg fandt første halvdel af sæsonen meget svær.”

På et tidspunt i November under Bradlet, blev han helt sat af for en kamp mod Everton. Hvilket tvang hans agent til at sige at “tingene går ikke godt.”