Den største usikkerhed i Premier League klubben Arsenal lige nu er nok, hvem der skal være manager i næste sæson. Hvem kan løfte Arsene Wengers 20-årige managervirke i klubben? Og hvem gør sig overhovedet fortjent til at følge efter så legendarisk en manager? 

Disse spørgsmål må fansene af The Gunners nok vente lidt endnu med at få svar på, men af de andre spørgsmål, der også hersker i London klubben, er om hvorvidt deres spanske offensivprofil, Santi Cazorla, har en fremtid i klubben – senest har han nemlig selv udtalt sig om sin egen usikkerhed om, hvor han spiller i næste sæson.

Det er et faktum, at spanierens kontrakt med klubben udløber efter denne sæson. Det er dog også et faktum, at han ikke har spillet en kamp for klubben siden oktober 2016, efter han har været alvorligt skadet i meget lange perioder.
I alt har det været så alvorligt, at han har været igennem 10 operationer, hvor flere læger seriøst overvejede at amputere hans fod pga for meget infektion…

n. (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den spanske landsholdsspiller har tidligere udtalt, at hans mål om at komme tilbage først er i 2019. –

“Hvis tingene går godt, kan jeg måske næste år spille på top niveau igen. Den sidste operation var for syv uger siden og min tiende i alt. ” , er han blevet citeret sagt.

Den 33-årige spiller træner i øjeblikket meget stille og roligt med, eftersom han har lang vej i gen mht fitness niveauet. Wenger har også udtalt, at han ikke ved, hvorr klubben står i forhold til at tilbyde Cazorla en ny kontrakt.

Cazorla har i alt spillet 129 kampe for the Gunners siden han kom til klubben fra Malaga i 2012. Om situationen udtaler han selv følgende: “Min kontrakt udløber i juni og jeg ved ingenting om fremtiden. Jeg tager det stille og roligt.”