De er lige blevet banket ud af Champions League og måske netop derfor går overvejelserne hos den tyske klub, Bayern München, hovedsageligt på at bygge videre på denne sæson ved at kigge fremad mod næste sæson efter sommerferien. 

Derfor er klubben begyndt at overveje hvilke spillere de vil beholde forud for næste sæson, og hvilke, der skal holdes ved og være en vigtig brik i fremtiden.

Den sydtyske klub Bayern München forventes at forlænge med den franske kantspiller Franck Ribery, der står til at forlænge med klubben for næste sæson. Det vil sige, at hans kontrakt med tyskerne først udløber i 2019 om sommeren. Hans nuværende kontrakt med Die Roten udløber ellers om nogle måneder.

“Vi er stolte over at kunne annoncere, at vi har forlænget kontrakten med Franck Ribery til sommeren 2019 ” skriver Bayern München på deres egen officielle Twitter konto her til aften.
“Lad os arbejde hårdt sammen for at starte og bygge videre på det gloværdige kapitel vi allerede er en del af. ” fortsætter klubben.

(Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Den nu 35-årige spiller kom til den tyske storklub fra Marseille helt tilbage i 2007 – det vil sige, at han har tilbragt over et årti i München. Han har vundet otte Bundesliga-titler og én Champions League – den kom tilbage i 2013.

Han er den femte spiller, der har vundet så mange trofæer med klubben. I den famøse klub er legender som Oliver Kahn, Mehmet Scholl, Phillip Lahm og Bastian Schweinsteiger, der også har løftet Bundesliga pokalen mere end otte gange.

Han evige makker, Arjen Robben, der oftest er at finde på den modsatte kant, forventes også at forlænge med tyskerne med mindst endnu et år. Nu må vi se… klubben har nemlig ikke fundet hans erstatning endnu.