Liverpool har i denne sæson en af ligaens bedste angreb i form af Firmino, Salah og Mane. Men faktisk besidder Klopp og co. også andre offensivprofiler, der vil kunne gøre sig godt i klubbens farver. 

AF KRISTIAN PARIS

Der er nemlig tale om de to kontraktrebeller, Daniel Sturridge og Phillippe Coutinho, der begge ikke har forlænget med klubben endnu.

Mest af alt, er der nu tale om Daniel Sturridge, hvis fremtid stadig er usikker, eftersom the Reds endnu ikke har tilbudt at forlænge med den 28-årige forhenværende Chelsea spiller.

 

Den engelske landsholdsspiller har lige nu hele to år tilbage af sin kontrakt med Merseyside klubben. Klubben har ikke forlænget med ham endnu, fordi manager Jürgen Klopp endnu ikke er overbevist om beholde landsholdsspilleren efter hans kontrakt er udløbet i 2019. Det skriver den britiske avis the Mirror.

Har Daniel Sturridge chance for at blive en af verdens bedste? (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Mange er dog overraskede over, at klubben endnu ikke forlænget med så en vital og nøglespiller, der siden han kom til klubben i 2013 har spillet 123 kampe for klubben med 62 mål til følge.

Men faktisk er den 28-årige englænder blevet ramt af en del skader i årenes løb. Spillere har misset hele 88 kampe for klubben i sin tid han har været ramt af skader.

Og når han endelig har været klar, har der desværre været andre spillere på holdet, der har spillet lidt bedre end  ham. Heriblandt Salah, Mane og Firmino, der i de sidste par kampe har spillet over forventning.

Men nu er Mane dog ude i hele tre kampe som resultat af et rødt kort, og det kan betyde, at Sturridge igen er at finde på Klopps holdkort.