Af Anders Lang Jensen

De seneste dage har der været voldsomt gang i snakken omkring Tottenham-backen Kyle Walker, der i kampen mod ærkerivalerne fra Arsenal, skuffende måtte se til fra de bløde sæder på bænken.

Photo by Getty Images

Nu erfarer flere engelske aviser heriblandt The Mirror, at et skifte væk fra White Hart Lane kommer nærmere for den engelske landsholdsspiller. Walker har i mange sæsoner ageret fast mand under manager Mauricio Pochettino, men har den seneste måned været under skarp konkurrence fra landsmanden Kieran Trippier.

Efter denne handling fra den argentinske manager, om at sende den offensivt stærke højreback på bænken i kampen mod The Gunners, er Walker meget utilfreds med situationen. Han vil angiveligt væk fra klubben, og øjner et kæmpe skifte til sommer.

Foto: REUTERS/Dylan Martinez

På Etihad Stadium holder de et skarpt øje med situationen omkring Kyle Walker, og Pep Guardiola ser den lynhurtige back som en perfekt tilføjelse til truppen til sommerens transfervindue. Den 26-årige englænder kan mere end fordoble sin nuværende ugeløn, hvis han skifter til Manchester City, erfarer avisen. Den nuværende løn ligger på omkring £55.000 ugentligt.

Tottenham vil angiveligt ikke være afvisende overfor et bud på Walker, hvis bare det er højt nok, og dermed tilfredsstiller ledelsen i Tottenham. For London-klubben ser, ifølge avisen, den anden back Kieran Trippier, som den oplagte afløser, da hans seneste præstationer har overbevist Pochettino om, at han er klar til at træde ud ad skyggen under Kyle Walker.