Harry Kanes hattrick i sidste weekend i kampen mellem Tottenham og har vækket nyt liv til diskussionen om, hvorvidt Kane kan gå over i historien som den, der i Premier League har lavet flest hattricks. Vi tager et kig på de tre spillere, de har lavet flest hattricks i Premier League. 

AF KRISTIAN PARIS 

3. OTTE PL-HATTRICKS – HENRY & OWEN

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Denne plads bliver delt af to store spillere; Thierry Henry og Michael Owen, der henholdsvis spillede for Arsenal og Owen for Newcastle, Manchester United og afslutningsvis Stoke City.

Derudover var de to, to af de største angribere, der har spillet i Premier League, og det giver derfor også mening, at det lykkedes for dem begge at score 8 hattricks – 24 mål.

2. NI PL-HATTRICKS – ROBBIE FOWLER

At opnå en guddommelig status i Liverpool er bestemt ikke let, men at score ni hattricks for klubben hjælper på det. Fowler var i særdeleshed en snigksytte foran mål, og han var ofte den spiller, der afgjorde ‘The Red’s kampe.

Han scorede over 120 mål for Liverpool, hvor han, af to omgange, tilbragte over 10 år. I hans storhedstid i årene 1992-2001 optrådte han over 250 gange for klubben og scorede lige knap halvt så mange mål – noget af en præstation.

Brug piletasterne til at komme videre.