Det hollandske Ajax-talent er lige blandt nogle af de hotteste i verden. Barcelona er fremtiden for ham og læs, hvorfor lige her.

Det drejer sig først og fremmest om forsvarsspilleren Matthijs de Ligt, der er blevet en af de mest eftertragtede unge spillere i Europa på det seneste. Barcelona er henover sommeren blevet kædet meget sammen med det blot 19-årige supertalent.

La Liga mestrene kommer dog til at opleve stor modstand fra Premier League klubben Manchester United, der har en plan for den unge hollænder til næste sommer.

De Ligt vil dog hellere til Barcelona og til det lidt varmere vejr. Det er derfor mere muligt, at han forlader Ajax til fordel for Camp Nou. Lige nu har han dog insisteret på, at  Ajax er den eneste klub han i skrivende stund vil spille for. Den udtalelse kom efter Hollands imponerende 3-0 sejr over Tyskland i denne over landsholdspause.

Da han blev spurgt om den spanske klub, endte det blot med at midstopperen jokede om vejret i Spanien i stedet for.

Den hollandske klub har dog forklaret, at de Ligt ikke forlader klubben til januar. De har dog ikke udelukket en transfer til næste sommer.

De Ligt er klar til det varme vejr

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

“Chancen for De ligt skifter til januar er lig nul. ” har Marc Overmars udtalt. Han er klubben sportsdirektør.

” Ja, det er mulighed. ” fortsætter han, da han blev spurgt om hollænderen ville blive solgt til sommer. Muligvis til Barcelona.

Teenageren skrev under på en firårig aftale med Ajax. Den står til udløbe i sommeren 2021, så det bliver en svær forhandling i slutningen af denne sæson.

Faktisk er Barcelona også lige nu i gang med at jagte De Ligts landsholdskammerat, Frenkie de Jong. De har nemlig angiveligt budt to gange på spilleren i sommers, men de er alle blevet afvist. Barcelona har problemer i forsvaret, hvor Thomas Vermaelen og Samuel Umtiti og Sergi Roberto alle er skadede lige nu.