Stoke er uden tvivl ikke den klub i Premier League, der har flest landsholdsspillere i truppen. Derfor er der heller ikke så mange af deres spillere, der er udsendt til VM denne sommer. 

Men én landsholdsspiller bliver truppen rigere næsten sæson. Klubben bekræfter nemlig, at de har hentet den nigerianske landsholdsspiller Oghenekaro Peter Etebo fra den portugisiske klub Feirense. 

Handlen for den 22-årige midtbanespiller lyder angiveligt på omkring 60 millioner kroner.
Etebo ser sine nye holdkammerater i Stoke efter denne sommers VM-slutrunde i Rusland. Han har skrevet under på en fem årig kontrakt med the Potters. Den løber indtil sommeren 2023.

I det seneste halve år har han været udlejet til La Liga klubben Las Palmas og nu skal han så fra næste sæson af hjælpe Stoke City tilbage i den bedste engelske række. Det sker efter klubben meget skuffende rykkede ned i slutningen af maj måned.

Den nye stjerne

” Vi er henrykte over at kunne præsentere Etebo som vores nye spiller. Han bliver sommerens første handel.” fortalte Tony Scholes til klubbens egen officielle hjemmeside.

(Photo by Alex Morton/Getty Images)

” Jeg er specielt meget glad over, at han så bort fra, at vi fra næste sæson spiller the Championship i sin beslutning. Jeg er glad for, at han har valgt os frem for andre Premier League klubber og Bundesliga klubber også.”

Hans manager fortsatte: ” Vi glæder os meget over handlen og til at se Etebo i aktion. Jeg er sikker på han og fansene vil elske det.”

“Etebo er en meget hurtig og mobil spiller, der er i en fantastisk alder. Han har spillet på allerhøjeste niveau i Portugal og Spanien og selvfølgelig skal han med til VM for Nigeria. ”

Stoke fans kan se ham for første gang i aktion – dog ikke for klubben – når Nigeria påbegynder deres slutrunde den 16. juni mod Kroatien. Sidenhen møder de også Island og Argentina i VMs gruppe D.