Stoke City er ikke lige den klub i engelske Premier League som  man forbinder med kæmpetransfer, dyre stjerner og enorme penge brugt på enkelte spillere. Nej den middelmådige engelske klub er mere en klub, der modsat ikke falder i øjnene på nogen. 

AF KRISTIAN PARIS

Den opfattelse kan måske ændre sig nu. Klubben bliver nemlig sat i forbindelse med ingen ringere end selveste Jese Rodriguez, der lige nu er på kontrakt med franske PSG. Han har tidligere været udlejet til Las Palmas og på kontrakt i selveste Real Madrid.

Avisen Stoke Sentinel skriver, at den spanske angriber ellers havde en aftale på plads med den italienske klub Fiorentina, der ville leje den målfarlige spiller i to hele sæsoner. Den handel er angievligt røget i vasken, og nu bliver Premier League klubben, Stoke City, sat i forbindelse med den profilerede spiller.

Den 24-årige spiller kom til Frankrig sidste sommer for omkring 200 millioner danske kroner, men har siden da, haft det svært ved at blive en fast del af Unai Emeris planer for klubben. Derfor blev han også udlånt til de spanske oprykkere, Las Palmas i januarpausen.

 (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

 

PSG er ikke meget for endnu en lejeaftale for spilleren,  hvorfor de vil forsøge at finde en permanent arbejdsgiver til angriberen for at dække de penge, der blev brugt på ham sidste sommer.

 

Rygterne går også på, at Jese hellere til vil Premier League end til Serie A. Han har trods alt scoret 49 mål i 168 kampe i ligaen.

Ligeledes vil det blive en kæmpe scoop for Stoke City og manager Mark Hughes, hvis det lykkedes dem at hente superstjernen. Klubben vil jo nå helt nye højder.