Premier League sæsonen er netop ovre, og det betyder så småt, at klubberne begynder at forberede sig til den nye sæson før sommerferien. Det sker blandt andet i form af kontraktforlængelser. 

AF KRISTIAN PARIS 

‘Nu bekræfter Premier League klubben Stoke City så via deres Twitter, at de netop har underskrevet en forlængende aftale med to af klubbens defensive profiler.
Det drejer sig nemlig om spillerne Geoff Cameron og Phil Bardsley, der begge har fornyet deres ønsker til klubben, eftersom de har sat deres signatur på en ny kontrakt.

 

Klubbens officielle Twitter konto afslørede det her til morgen, fredag, at Cameron har skrevet under på en ny to-årig aftale, og Bardsley har skrevet under på en 12-måneders forlængelse.

Camerons daværende aftale var der ellers kun 12 måneder tilbage af, og derfor ville klubben ikke risikere at spilleren på fri transfer næste sommer, hvorfor de har tilbudt ham en ny kontrakt, der holder ham på Bet365 Stadium i yderligere to år.

Midterforsvaren, der også er yderst komfortabel med at spille central midtbane eller back, spillede kun sølle 19 kampe for det middelmådige Premier League mandskab, hvorfor det uvist klubben vælger at forlænge så længe med englænderen. Cameron har dog været ude med knæproblemer i store dele af sæsonen, og han er normalt fast mand, når han er i 100 % fysisk tilstand.

Den 31-årige spiller kom til klubben i 2012  fra Houston Dynamo i August for omkring 20 millioner danske kroner og har siden da optrådt hele 165 gange for klubben og lavet to mål.

Bardsley var faktisk ved at forlade klubben, eftersom hans kontrakt faktisk udløb i denne uge, den første Juni 2017. Men nu er han altså sikker på at spille Premier League i mindst en sæson mere, eftersom klubben gjorde brug af Bardsleys automatiske kontrakforlængelse, der var indbygget i hans gamle kontrakt.

Bardsley kom til klubben fra Sunderland tilbage i Juli 2014, og har siden dengang optrådt imponerende over 200 gange for Stoke og nettet flotte 11 gange for klubben i alle turneringer.

Sunderland v Stoke City - Premier League