Af David Paris

Det engelske medie skriver, at Marke Hughes lørdag aften er blevet fyret som træner i Stoke City som resultat af dårlige resultater i en længere periode, der kulminerede i FA Cup-nederlaget til Coventry City samme aften. Af den grund er Premier League-klubben nu på udkig efter deres fjerde manager på 10 år – de største favoritter til at overtage jobbet er tidligere Sunderland- og Aston Villa-træner Martin O’Neill og den mere ukendte træner Gary Rowett.

Stoke City ligger i skrivende stund under nedrykningsstregen i den bedste engelske række, men har kun ét point til den anden side. Det er dog ikke acceptabelt og derfor er Mark Hughes blevet afskediget.

Dårlige præstationer og manglende mål er resulteret i en plads under nedrykningsstregen i Premier League (Photo by Alex Livesey/Getty Images).

Det er kun blevet til 5 point i de seneste 11 kampe og den stime bliver yderigere udbygget af FA Cup-nederlaget til Coventry City. At Coventry City så er fra den tredjebedste engelske række, gør det selvfølgelig heller ikke bedre.

Blandt de største favoritter til at overtage den varme sæde i Stoke står Irlands landstræner Martin O’Neill, der tidligere har gjort sig i Premier League med blandt andet mandskaber som Sunderland og Aston Villa. Derudover er Derby Countys træner Gary Rowett også i søgelyset. Det skriver det engelske medie The Telegraph i hvert fald. Mediet skriver også, at Evertons fyrede træner, Ronald Koeman, også sagtens kunne komme på bordet i Stoke City.

Hughes har været træner i Stoke i fire år og seks måneder, men nu må han altså sig om efter en nyt job.

En meddelse for Stokes officielle hjemmeside siger: “Mark Hughes er fyret og frastræder sin stilling med øjeblikkelig virkning. Vi vil gerne takke ham for alle hans kræfter og energi han har lagt i klubben og ønsker ham alt held fremover.”